page contents
top of page

Female Future 20-årsjubileum

Som fotograf var jeg svært begeistret for å få muligheten til å jobbe med Forte Digital og ta bilder under seminaret og feiringen av Female Future 20-årsjubileum. Jeg arbeider 50% som Content Producer hos Forte Digital og ble utleid til NHO for denne anledningen.


Å kunne dokumentere en slik viktig begivenhet med kameraet mitt, en Sony ARIV, var både utfordrende og givende. Female Future-programmet har gjort en betydelig forskjell for kvinner i arbeidslivet, og jeg følte meg privilegert som fikk være med på å feire deres suksess.


Under arrangementet var det inspirerende å se alle de engasjerte deltakerne og høre om deres erfaringer fra programmet. Jeg fokuserte på å fange øyeblikkene som formidlet stemningen, samholdet og stoltheten blant kvinnene som deltok.


Når jeg ser tilbake på bildene jeg tok, er jeg stolt over å ha bidratt til å formidle historien om Female Future og deres 20-årsjubileum. Jeg ser frem til flere slike oppdrag der jeg kan bruke mine ferdigheter som fotograf til å dokumentere viktige begivenheter og feiringer.


Her er bildene:


8 visninger0 kommentarer
bottom of page