page contents
top of page

Samarbeid mellom Western University (Canada), Ergoterapeututdanningen (OsloMet) og Almas Hus

Oppdatert: 27. jan.

Det var en spennende utfordring å være en del av et team bestående av Western University (Canada), Ergoterapeututdanningen ved OsloMet og Almas Hus, for å utvikle et virtuell E-Lærings opplæringsprogram.


Oppdraget som jeg fikk fra OsloMet var å skape en interaktiv opplevelse for studentene, hvor de ville få tildelt hver sin case (til sammen 6 case videoer) før de gikk inn i Almas Hus. Deretter skulle studentene innhente informasjon ved å interagere med elementer rundt om i senteret.


Jeg tok på meg ansvaret for å utvikle interaksjonselementene, som besto av videoer, bilder og tekst. Jeg brukte tid på å undersøke og undersøke Almas Hus, og samarbeidet tett med Western University og Ergoterapeututdanningen ved OsloMet for å skape et program som ville være pedagogisk og engasjerende for studentene.


Prosessen var tidkrevende, men jeg elsket å se resultatene av mitt arbeid komme til live når studentene begynte å interagere med interaksjonselementene. Til sammen laget jeg over 50 interaksjonselementer, noe som gjorde at studentene kunne oppleve Almas Hus på en helt ny måte. Det var svært tilfredsstillende å se at programmet bidro til å øke studentenes forståelse og kunnskap om senteret og ergoterapifaget.


Dette samarbeidet var en unik mulighet for meg å bidra til å utvikle en innovativ måte å lære på, og jeg er takknemlig for å ha fått muligheten til å være en del av dette prosjektet.


Deretter skal studentene innhente informasjon ved å interagere med elementer rundt om senteret. Til sammen har jeg laget over 50 interaksjonselementer i form av video, bilder og tekst.


Oppgave beskrivelse;


Bestill din interaktive opplevelse hos oss; Link

68 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page