page contents

Promo-video

"Vi forteller historier som bestefaren din ville vært stolt av."

Instagram & Facebook

Vi lever i en ny tid hvor de fleste av oss ser videoer på mobilen fremfor pcen. Derfor er det viktig å rette seg til promovidoer laget for dette formatet.

Vi i Marcus TK Film forstår oss på hva folk virkelig ønsker å se. Vi respekterer kundenes dyrebare tid, derfor betyr de første fem sekundene alt for oss. Hvis du har lest så langt på nettsiden, så kan vi få målgruppen din til å gjøre det samme med videoen vi skal produsere sammen. 

Styrke et positivt omdømme

Ved å lansere en ny og profesjonell video, vil  klientene få den presentasjon av kjerneverdiene til bedriften de fortjener. 

Vi tilbyr historier med en annen vri. Der bedriften blir sett, selv gjennom jungelen til utallige videoer der ute. Hver historie fortjener å bli fortalt, om det blir fortalt på en bra måte.

Show reel 2020

Historier som blir gjenfortalt

Marcus TK Film skaper innhold og kjernehistorier som blir gjenfortalt, med en tilknytning kraft som bringer mennesker sammen .

Gode historier

Vi tror fortsatt på de gode gamle folke-historiene som ble gjenfortalt fra person til person, derfor skaper vi innhold som gir ringvirkninger "word of mouth" hos målgruppen deres.

Din bedrift

En promo-video skal ikke bare fortelle seeren hva dere selger, men også det underliggende budskapet bedriften deres er stolte av å videreformidle. Derfor er det viktig at prosjektet har innhold som gjenspeiles hos mennesker. 

Fortsettelse

Hos Marcus TK Film tror vi på et fortsettende samarbeid med klientene våres, derfor ønsker vi å å fullføre jobben med lidenskap og en høy arbeidsmoral.

Tideligere prosjekter;

 

Pakkeløsninger

Writing on Tablet

PAKKE 1

Ideutvikling

Pakke 1 inkluderer en ideutviklingsfase, hvor vi jobber sammen for å ferdigstille en ide til promovideo. 

 

Ryggrad av vellykket video er strategi. Derfor hopper vi ikke over forsknings- eller planleggingsstadiene. Vi tar deg tid til å finne ut nøyaktig hva du vil oppnå og hvordan vi kan få deg der

Pris pr. Time:

360 NOK

Editing a Movie

PAKKE 2

Filming/Redigering

Pakke 2 inneholder et arbeid i form av filming og/eller redigering av en allerede ferdig utviklikt ide. 

 

Våre talentfulle kreative og produksjonsteam i huset kan levere hele innholdspekteret for ditt merke. Fra high end TV-reklamer, til korte og punchy forklarer animasjoner, er teamet vårt en kreativ og kompetent produksjons partner. 

Pris pr. Time:

350 NOK

Live Stream Broadcast

PAKKE 3 

Komplett promo-video

Pakke 3 tilbyr en skreddersydd filmopplevelse av bedriftens verdier. Inkl. ideutvikling til et ferdig produkt. 

Sammensveiset fra de tidligere pakkene, får du en ultimate film-opplevelse. Der teamet vårt tar deg med fra start til slutt, for å gjennomføre prosjektet.

Pris pr. Time:

325 NOK

Webpage proudly created by Marcus Tveit Karkash (Marcus TK Film) www.marcustk.com

917903506 MVA - Alle priser på nettsiden er eks. MVA

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Instagram