page contents
top of page

Promo-video

"Vi forteller historier som bestefaren din ville vært stolt av."

Våre tjenester

 • Pakken inkl. Èn dag forberedelse, èn dag opptak og to dager redigering


  10 t

  1372 NOK pr. time
 • En pakke som inkl. en fotograf til valgfritt prosjekt.


  4 t

  1372 NOK pr. time
 • Her får du en video som viser en person/personalets visjon og mål.


  4 t

  1372 NOK pr. time
Pris, Promo

Instagram & Facebook

fotograf instagram

Vi lever i en ny tid hvor de fleste av oss ser videoer på mobilen fremfor pcen. Derfor er det viktig å rette seg til promovidoer laget for dette formatet.

Vi i Marcus TK Film forstår oss på hva folk virkelig ønsker å se. Vi respekterer kundenes dyrebare tid, derfor betyr de første fem sekundene alt for oss. Hvis du har lest så langt på nettsiden, så kan vi få målgruppen din til å gjøre det samme med videoen vi skal produsere sammen. 
 

Styrke et positivt omdømme

fotograf studio Oslo

Ved å lansere en ny og profesjonell video, vil  klientene få den presentasjon av kjerneverdiene til bedriften de fortjener. 

Vi tilbyr historier med en annen vri. Der bedriften blir sett, selv gjennom jungelen til utallige videoer der ute. Hver historie fortjener å bli fortalt, om det blir fortalt på en bra måte.

Show reel 2020

Historier som blir gjenfortalt

Marcus TK Film skaper innhold og kjernehistorier som blir gjenfortalt, med en tilknytning kraft som bringer mennesker sammen .

Gode historier

Vi tror fortsatt på de gode gamle folke-historiene som ble gjenfortalt fra person til person, derfor skaper vi innhold som gir ringvirkninger "word of mouth" hos målgruppen deres.

Din bedrift

En promo-video skal ikke bare fortelle seeren hva dere selger, men også det underliggende budskapet bedriften deres er stolte av å videreformidle. Derfor er det viktig at prosjektet har innhold som gjenspeiles hos mennesker. 

Fortsettelse

Hos Marcus TK Film tror vi på et fortsettende samarbeid med klientene våres, derfor ønsker vi å å fullføre jobben med lidenskap og en høy arbeidsmoral.

Tideligere prosjekter;