page contents
top of page

Vellyket Live-Shopping Event hos Bergans

Oppdatert: 27. jan.

Live-shopping er en ny og spennende utvikling i butikkene i Norge, selv om vi ligger noe bak andre land som Sverige som har vært i gang med denne metoden siden starten av Corona-pandemien. Men bedre sent enn aldri.


I går hadde jeg gleden av å ta på meg et spennende prosjekt, nemlig å sette opp en live-stream for Bergans' flaggskipbutikk på Kronprinsesse Märthas plass i Oslo. Jeg hadde kun 30 minutter til rådighet etter stengetiden deres for å forberede alt, men jeg følte meg svært godt forberedt takket være mine tidligere erfaringer med lignende prosjekter.


Å sette opp en live-stream er alltid en utfordring, men jeg følte meg trygg på at alt skulle gå bra. Jeg startet med å sjekke at alt utstyret var i orden, inkludert kameraene, lydutstyret og strømforsyningen. Deretter sjekket jeg at lyset var optimalisert for å fange butikken og produktene på best mulig måte.


Så var det tid for å få de ansatte i butikken klare for å presentere produktene og svare på spørsmål fra seerne. Jeg ga dem noen enkle tips og råd om hvordan de skulle presentere produktene og interagere med seerne, og jeg kunne se at de ble mer og mer komfortable etter hvert som vi gikk gjennom øvelsen.


Da det var tid for å gå live, var jeg spent, men også veldig rolig. Jeg hadde fullført flere lignende prosjekter tidligere, så jeg visste hva som skulle til for å få det til å gå bra. Alt gikk som planlagt, og jeg fikk mange positive tilbakemeldinger fra seerne.


Det er viktig å ha god energi på settet, spesielt når man skal gå live.


Jeg jobbet sammen med JUBAFiLM AS, Studio 54 og Birte Nettelhorst, som er svært profesjonelle og dyktige i sine respektive fagområder, noe som gjør det enklere å gjennomføre et prosjekt som dette.


Alt i alt var dette et vellykket prosjekt, og jeg ser frem til å ta på meg flere lignende oppdrag i fremtiden. Live-shopping er en viktig del av den digitale transformasjonen i butikkene, og jeg tror dette kommer til å bli stadig mer populær.

En vellykket stream!

32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page