page contents
top of page

Sebastian Akselberg - Ny musikkvideo

Oppdatert: 21. okt.

Vi er i gang med en ny produksjon av musikkvideo. Denne gangen er det for artisten Sebastian Akselberg (16). Jeg vil gjerne få lov til vise dere hvordan prosessen på en slik musikkvideo innspilling foregår.


I Navelo har vi tre forskjellige musikkvideopakker, til denne produksjonen passet pakke nr 2. Den inneholder følgende;


PAKKE 2 Standard

Passende for artister som ønsker en profesjonell musikkvideo med mulighet for 3 justeringer av ferdigproduktet i etterkant. Pakken inkluderer opptil: + 4t konsultasjon + 8t filming + 28t redigering + 3x revisjon


Bestill her.

Alt av innhold til denne musikkvideoen ble filmet i løpet av en dag. Da er det viktig å planlegge prosessen, slik at en ikke mister tid. Vi finner frem til unike lokasjoner i områdene vi skal filme, som de to bildene fra Google maps under;

Her ville vi også prøve ut en effekt som skulle beskrive hvordan personen i sangen føler seg. Ved å duplisere artisten, kunne vi skape interessante bilder.

Tilbakemelding fra artisten; Jobbet med Marcus med musikkvideo og ikke bare ble resultatet ekstremt bra, men han var også veldig samarbeidsvillig, fleksibel og morsom å jobbe med. Flott arbeidHvis du har lyst på en musikkvideo, så er det bare å ta kontakt med oss. Send en epost til marcust.karkash@hotmail.com eller evt. ring på 45215404.


Musikkvideoen til Sebastian kommer ut snart!
136 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page