page contents

Oslo Kommune Velferdsetaten

I en periode av 4 uker i juni/juli 2015, lagde jeg 3-informasjonsvideoer for Oslo Kommune Velferdsetaten. De dreide seg om ulike tiltak for vanskeligstilte i samfunnet.


Arveset Gård (Prosjektet Arveset gård, som stod ferdig i 2014, er en gjenoppføring og nytolkning av to historiske gårdsbygninger, som rommer 15 boenheter for personer med dobbeltdiagnose innen rus og psykiatri.)

I denne filmen treffer du aktørene bak boligprosjektet på Bjørnåsen i Søndre Nordstrand sør i Oslo.


Velferdsetaten har i løpet av 2014 ført an med fremskaffelse av flere kommunalt disponerte boliger.


I Bydel Søndre Nordstrand er det fremforhandlet tilvisningsavtale på totalt 38 utleieboliger med tilvisningsrett i Selvaags prosjekt på Bjørnåsen. Innflyttingen startet opp i slutten av første kvartal 2014, og tilbakemeldinger fra både bydelen, utleieren, leieboere og Leieboerforeningen er gjennomgående positive, og beskriver dette som et vellykket prosjekt.


Filmen er produsert av Velferdsetaten i samarbeid med ArtisticFilming.

Startlån er en norsk låneordning. Den gis til personer som skal kjøpe bolig for første gang eller som er i en vanskelig livsfase og må etablere seg på nytt. Startlån kan finansiere inntil 100 prosent av kjøpesum til samme lave husbankrente.14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Webpage proudly created by Marcus Tveit Karkash (Marcus TK Film) www.marcustk.com

917903506 MVA - Alle priser på nettsiden er eks. MVA