page contents
top of page

Oslo Kommune Velferdsetaten

I en periode av 4 uker i juni/juli 2015, lagde jeg 3-informasjonsvideoer for Oslo Kommune Velferdsetaten. De dreide seg om ulike tiltak for vanskeligstilte i samfunnet.


Arveset Gård (Prosjektet Arveset gård, som stod ferdig i 2014, er en gjenoppføring og nytolkning av to historiske gårdsbygninger, som rommer 15 boenheter for personer med dobbeltdiagnose innen rus og psykiatri.)

 

I denne filmen treffer du aktørene bak boligprosjektet på Bjørnåsen i Søndre Nordstrand sør i Oslo.


Velferdsetaten har i løpet av 2014 ført an med fremskaffelse av flere kommunalt disponerte boliger.


I Bydel Søndre Nordstrand er det fremforhandlet tilvisningsavtale på totalt 38 utleieboliger med tilvisningsrett i Selvaags prosjekt på Bjørnåsen. Innflyttingen startet opp i slutten av første kvartal 2014, og tilbakemeldinger fra både bydelen, utleieren, leieboere og Leieboerforeningen er gjennomgående positive, og beskriver dette som et vellykket prosjekt.


Filmen er produsert av Velferdsetaten i samarbeid med ArtisticFilming.

 

Startlån er en norsk låneordning. Den gis til personer som skal kjøpe bolig for første gang eller som er i en vanskelig livsfase og må etablere seg på nytt. Startlån kan finansiere inntil 100 prosent av kjøpesum til samme lave husbankrente.45 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page