page contents
top of page

LIVE fra Kulturverket Flammen

Siden november 2020 har vi planlagt en live-sending som skal foregå i Kulturverket Flammen, i Nittedal. Morten Nygård skal holde foredrag om hvordan en skal tenne sin egen flamme. - Dette blir en pangstart på 2021! Blant Mortens spennende gjester finner vi blant andre komiker Rigmor Galtung som skal snakke om lys og mørke.

Med den nye covid-forskriften har vi mulighet til å ha inntil 100 publikummere i amfi i Storsalen. Billetter, både som fysisk besøkende og streaming-billett finner du på www.flammen.no. Vi gleder oss til å se deg!


TESTING TESTING

- Her står Morten fremfor salen på Kulturverket Flammen. Vi har satt opp en 3-kameraproduksjon, der vi minimerer arbeidsoppgaver og simplifiserer kommunikasjonen i mellom oss, slik at jeg klarer å vite hvor i rommet jeg skal være til en hver tid.


Øverst i salen skal Stig Kasper (administrerer Zoom og holder oversikten over at streamen er sikker) og Jan Eldar Brekke (lyd og lys - teknikker).


Med meg er Amalie Karijord Stokke, hun bistår med lyd og kamera. Vi traff hverandre på Norges første streaming og live produksjonskurs (HSN) i Notodden i Høst 2020.


Hvis du har lyst å se litt bakom kameraet, så er det bare å følge meg på Instagram, hvor jeg legger ut bilder og klipp fra kvelden. @marcus.tk


Ha en fin dag!
17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page