page contents
top of page

Holmen kirke - Musikkvideo

Oppdatert: 27. jun. 2020

Torsdag 18.06 ble jeg hyret inn for å filme en musikkvideo til Holmen menighet. Det ble gjort en bestilling på forhånd, der videoen skulle dreie seg om følgende;

 

Forspill: vi ser gutten leke med lammet, lede det på en sti, eller mot en saftig blomstereng.

Vers 1): idyll fortid

Solo: Vi ser jentene som synger solo i kirka, filmes ettermiddagen. De kan gjerne stå alene uten resten av koret rundt seg.

Refreng 1): bønn: shelter me, Her kan vi se Serafene gå mot kamera på enga

Mellomspill: Marilyn ved flygelet.

Vers 2): skummelt nåtid

Ved fossen står et forfallent og litt ubehagelig hus, jentene blir kanskje skremt av en lyd og søker dekning her, men det føles ikke trygt. (alternativt, hvis huset ikke fungerer, tar vi et opptak ved sauefjøset, at de søker dekning der i stedet, etter f eks ha blitt skremt av en lyd)

Refreng 2): bønn: shelter me. Her ser vi de blåkledde barna (ca 15 stk) gå oppover kirkebakken mot kirka. De må gjerne snu seg mot kamera, så vi ser at de synger. Dette er ikke en del av storyen, bare forteller at en barnekor er på vei til et oppdrag; lydopptak i kirken, behøver ikke å spille, bare se glad ut

Mellomspill: serafene setter seg ned og binder blomsterkranser

Vers 3): alt vil bli bra

Serafene gir blomsterpikene blomsterkransene og de kommer ut fra skjulet. Faren er over. Kanskje sitter gjeteren oppe i et tre og ser på dem? Får vi til at gjeteren lar vannet fra fossen sildre gjennom fingrene sine? Eller småjentene?

Refreng 3):Hele koret (både de blåkledde og serafene)synger nå sammen i kirken. Det kan gjerne se ut som en innspilling. Mikrofoner etc. Pass på at vi ikke ser at det ikke sitter noen bak pianoet. (Marilyn reiser til Danmark på ettermiddagen, derfor må hun filmes aller først på dagen, når hun spiller et mellomspill.)

Solo etter refreng: vi ser gjetergutten (bakfra) som holder lammet trygt i fanget, eller holder rundt det, utstråler trygghet, ro.


Location 1: Holmen Kirke:

Location 2: Sauegården. Leangveien 24, Asker

Location 3: Semsvannet.

Location 4: Holmen Kirke UTE og INNE


Location 1: Filme Marilyn ved flyglet når hun spiller mellomspill max ½ time

Location 2: Filme gjetergutt og lam i flere situasjoner, så vi har noe å velge mellom. Lek og moro, og også den biten vi skal ha helt til slutt på filmen: gjetergutt som holder rundt lam/ lammet hviler i harmoni hos gjeteren. Regnbue her hadde passet nesten for godt her..

De tre hvitkledde kommer også etterhvert til gården. De kan filmes litt med sauen. Klappe den, løpe med den. Film også for sikkerhets skyld at de blir litt redde og søker tilflukt under låvebrua.

Location 3: Filme Serafene gående i blomstereng, syngende mot kamera. At de sitter på en stubbe og synger etc...og at de begynner å flette blomsterkranser (ferdig preppa)

Filme småjentene ved det skumle huset. De er redde, kanskje de kan folde hendene?

Filme at Serafene gir de ferdige blomsterkransene til småjentene, glad stemning, alt er bra igjen. Filme gjerne at gjetergutten sitter i et tre og ser på at jentene fletter kranser.

Kanskje noe som skjer i fossen? Gjetergutten vasser? Drikker? Lar vannet sildre mellom fingrene?

Location 4: UTE: de blåkledde filmes på vei opp kirkebakken mot kirken. Snu seg mot kamera når de synger.

INNE: Koret står oppstilt og synger siste refrenget. Blomsterpikene kan være med her også, men da må de ha skiftet til blå hettegensere. Pass på å ikke få med at vi er uten pianist

Til slutt kan du filme solistene som synger helt i starten av sangen. (den siste soloen skal vise bilde av gjeter og lam)

 

Alt av det som står i bestillingen over, var ment for en dags video-shoot. Ting endrer seg hele tiden underveis, og selve videoen ser litt annerledes ut. Jeg mener det er viktig å være åpen for forandring underveis i en filmproduksjon, fordi en aldri får det helt som en har planlagt det.


Redigeringen foregikk i løpet av 2 døgn og nå står musikkvideoen klar til visning fredag 26.06 i Holmen Kirke.


Bilde fra musikkvideoen;


Let me present the video;


Bestill samme musikkvideopakke her;


PAKKE 2 Standard

Passende for artister som ønsker en profesjonell musikkvideo med mulighet for kreativ frihet. Pakken inkluderer opptil: + 4t konsultasjon + 8t filming + 28t redigering + 3x revisjon


Pris:

12500 NOK


Bestill her

125 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page