page contents
 

Holmen kirke - Musikkvideo

Oppdatert: 27. jun. 2020

Torsdag 18.06 ble jeg hyret inn for å filme en musikkvideo til Holmen menighet. Det ble gjort en bestilling på forhånd, der videoen skulle dreie seg om følgende;

 

Forspill: vi ser gutten leke med lammet, lede det på en sti, eller mot en saftig blomstereng.

Vers 1): idyll fortid

Solo: Vi ser jentene som synger solo i kirka, filmes ettermiddagen. De kan gjerne stå alene uten resten av koret rundt seg.

Refreng 1): bønn: shelter me, Her kan vi se Serafene gå mot kamera på enga

Mellomspill: Marilyn ved flygelet.

Vers 2): skummelt nåtid

Ved fossen står et forfallent og litt ubehagelig hus, jentene blir kanskje skremt av en lyd og søker dekning her, men det føles ikke trygt. (alternativt, hvis huset ikke fungerer, tar vi et opptak ved sauefjøset, at de søker dekning der i stedet, etter f eks ha blitt skremt av en lyd)

Refreng 2): bønn: shelter me. Her ser vi de blåkledde barna (ca 15 stk) gå oppover kirkebakken mot kirka. De må gjerne snu seg mot kamera, så vi ser at de synger. Dette er ikke en del av storyen, bare forteller at en barnekor er på vei til et oppdrag; lydopptak i kirken, behøver ikke å spille, bare se glad ut

Mellomspill: serafene setter seg ned og binder blomsterkranser

Vers 3): alt vil bli bra

Serafene gir blomsterpikene blomsterkransene og de kommer ut fra skjulet. Faren er over. Kanskje sitter gjeteren oppe i et tre og ser på dem? Får vi til at gjeteren lar vannet fra fossen sildre gjennom fingrene sine? Eller småjentene?

Refreng 3):Hele koret (både de blåkledde og serafene)synger nå sammen i kirken. Det kan gjerne se ut som en innspilling. Mikrofoner etc. Pass på at vi ikke ser at det ikke sitter noen bak pianoet. (Marilyn reiser til Danmark på ettermiddagen, derfor må hun filmes aller først på dagen, når hun spiller et mellomspill.)

Solo etter refreng: vi ser gjetergutten (bakfra) som holder lammet trygt i fanget, eller holder rundt det, utstråler trygghet, ro.