page contents
top of page

Bilder for frisørsalongen Artofbarber

Oppdatert: 27. jan.

Fotografering av en frisørsalong kan være en utfordrende oppgave, spesielt når man ønsker å fange salongens unike stil og atmosfære. Men etter oppdraget for Art of Barber, ble eieren svært fornøyd med resultatet. Bildene gjenspeiler salongens energi og kreativitet.


Marcus tok bilder av salongens interiør, inkludert deres komfortable sitteplasser, utsøkte detaljer i dekorasjonen og deres utvalg av produkter. Bildene viser også salongens team i handling, med frisører som jobber med kunder og skaper fantastiske frisyrer.


Etter å ha tatt bildene, ble de redigert for å forbedre lyset og fargebalansen. Dette gjorde at bildene ser enda mer imponerende ut, med en klar og livaktig følelse.


Bildene kan brukes på en rekke måter for å markedsføre salongen. De kan legges ut på salongens nettside og sosiale medier-kontoer for å vise frem salongens unike stil og atmosfære, og for å tiltrekke seg flere kunder. De kan også brukes i trykte materialer, som brochurer og plakater, for å gi potensielle kunder et inntrykk av hva de kan forvente når de besøker salongen.


Alt i alt, bildene som ble tatt for Art of Barber er et flott eksempel på hvordan god fotografering og redigering kan bidra til å fremheve en frisørsalongs unike stil og kvaliteter. Jeg håper at dette blogginnlegget har gitt deg litt inspirasjon og tips for å fotografere og markedsføre din egen frisørsalong.


#barbershoplife #beardtrim #sonya7r4


10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page