page contents
 

Salgsfremmende videoer kan gi store fordeler for bedrifter og organisasjoner av alle typer. Hos Marcus TK Film, er vi stolte av vår fleksibilitet. Vi har levert effektive promo videoer for et bredt utvalg av kunder med et mangfoldig utvalg av forretningsmål.

Vi fokuserer på E-læring, reklame og digital media.

Våre topp fornøyde Klienter

NAF - Norges Automobil-Forbund | NAF
NAF - Norges Automobil-Forbund | NAF

I takt med den helhetlige digitaliseringen av samfunnet innså NAF at deres nettsider ikke var rustet for en ny omnikanalstrategi og at den gamle naf.no-løsningen var kommet til “end-of-life”. Samtidig innså NAF at de brukte mer ressurser på å vedlikeholde eksisterende løsninger fremfor å lage nye tjenester og innhold som ga verdi for medlemmene. Med Forte Digital som digital partner ønsket NAF å skape en helt ny løsning basert på den nyeste teknologien og med enda større sluttbrukerfokus.

press to zoom
AGR petroleum services AS
AGR petroleum services AS

About AGR; We are an independent consultancy delivering well engineering, drilling project management and reservoir management as well as consultant manpower and software solutions to the energy industry.

press to zoom
EITI
EITI
press to zoom
FORTE DIGITAL
FORTE DIGITAL
press to zoom
FN Sambandet Oslo
FN Sambandet Oslo

Marcus TK Film fikk i oppdrag å live streame + ta bilder av foredraget på Nobels Fredsprissenter.

press to zoom
Nordea Bank
Nordea Bank

I 2017 laget vi 12 korte reklamefilmer for Nordea Bank. Vi fikk i oppgave å redigere filmklipp fra Nordea (Russland, Finland, Norge, Sverige, Shanghai). Prosjektet heter GIA Days.

press to zoom
Høgskolen i Sørøst-Norge
Høgskolen i Sørøst-Norge

Klientene ønsket å lage en video av en gjestelærer som ikke hadde mulighet til å delta på et seminar i Oslo. Vi lagde en video med oppgaver og visuell stil art for å øke interessen.

press to zoom
Resolution Films
Resolution Films

Fra perioden 7. august 2018 til 14. september 2018, jobbet Marcus i Qatar som intern i Resolution Films. RF er et kreativt film- og videoproduksjonsfirma basert i Doha, Qatar, som skaper avanserte TV-reklamer, bedriftsfilmer, dokumentarfilmer og digitalt medieinnhold. Marcus sitt arbeid i selskapet var; preproduksjon, produksjon, etterproduksjon og location-erfaring.

press to zoom
Pain Cloud Convention
Pain Cloud Convention

I løpet av de to dagene av seminarene holdt av Pain Cloud, filmet vi hele seminaret og foretok intervjuer i pausen.

press to zoom
Boots apotek
Boots apotek

Boots apotek åpnet en ny butikk i Oslo sentrum, hvor vi filmet en reklamefilm for de.

press to zoom
NHO
NHO

Med NHO tok vi bilder for deres magasin om Vietnam. Vi lagde også en reklamevideo i GuangZhou i Kina for delegasjonsbesøk med Uganda, Kina og Norge.

press to zoom
Al Jazeera
Al Jazeera

I worked in the office of Al Jazeera in Beijing. It was an interesting time where I got a lot of experience.

press to zoom

Filmproduksjoner med et inntrykk som varer

Marcus TK Film har levert historier og videoproduksjon i Norge, som vi er solte over å få vise dere her. ​

Complete Tromme gruppe

Vi produserte et videoklipp for Complete, den første og eneste trommegruppen i sitt slag i Norge, og Intros Allstars, dansegruppe som var finalist i Norske Talenter og deltok i Britain’s Got Talent. De ønsket et videoklipp som illustrerte deres klargjøring og trening for å opptre for Netherlands Nasjonale Military Tattoo.

Regissør og Fotograf // Marcus Tveit Karkash
Lyd // Complete
Produsert av // Marcus TK Film
År // 2018

RVB - Producing luxury faucets & bathroom taps in Belgium.

RVB er en fabrikk som produserer luksuriøse kraner og badekraner i Brussels, Belgia. De ønsket en promo-video som legger vekt på balansen mellom bruken av den eldre og nye teknologi som brukes til å lage kranene. 

 

Regissør, Klipp og Fotograf // Marcus Tveit Karkash
Manus // Pierre Gillieaux
År // 2020

Senter for fagutvikling og forskning (SFF). Oslo, Akershus.

Klienten ønsket en promo-video som skulle introdusere deres nye GPS-Teknologi for å hjelpe folk som har demens. Vi laget en video som gir et varig inntrykk hos folk, slik at de vil forstå hvor nødvendig denne teknologien er.

Regissør og Fotograf // Marcus Tveit Karkash
Animasjon // Envato Elements
Manus og Lyd // Senter For Fagutvikling og Forskning. Aker Sykehus
Produsert av // Marcus TK Film
År // 2015

Norge (Confederation of Norwegian Enterprise).

Vi fikk i oppdrag å utarbeide en nettside & film for 'Employer's organisations', der et samarbeid med landene og organisasjonene; Uganda (Federation of Uganda Employers), Tansania (Association of Tanzania Employers), Kenya (Federation of Kenya Employers), Kina (China Enterprise Confederation) og Norge (Confederation of Norwegian Enterprise).

Regissør og Fotograf // Marcus Tveit Karkash

Sted // Guangzhou, Kina.
År // 2017

gulesider
Google reviews
Review Facebook

Frode Søreide

Marcus TK film er først og fremst Marcus, men med dyktige frender nå det trengs. Marcus vet hva det dreier seg om. Han skaper film som når frem og beveger målgruppen. Marcus er god til å lede og et fantastisk team medlem, styrer innen tids- og kostnadsrammer. Allsidig, fleksibel og tar poengene fort. Kreativ og meget teknisk kyndig. Anbefales! 

Olga Janova

Marcus is a unique and highly recomended male within his profession. Besides charming personality, he is efficient and holds deadlines; Dedicated to his work which is easy to note by the details he captures with his sharp eyes. You will be happy with the final produc, also thanks to the advanced equipment he uses.

Marcus TK Film har laget en musikkvideo for vårt barne-og ungdomskor i Holmen kirke. Marcus er svært postiv og samarbeidsvillig, og profesjonell til fingerspissene. Han holder seg til grunnideen samtidig som han improviserer og ser nye muligheter. Jobber intenst, er effektiv og punktlig uten å stresse. Han har redigert filmen på en musikalsk måte og skapt ren magi. Filmen kan ses igjen og igjen. Sagt om filmen: "Wow, først og fremst nydelig, men også veldig proff video." "Very calming and lovely. Balm in times of struggle." "Sometimes life gets hard. Then a glimpse of God shines through on something like this." Og fra komponisten Michael Joncas selv: "I already knew that the music was wonderfully performed...but I wasn't prepared how exquisite the video is." Det er bare å anbefale Marcus TK Film på det varmeste!

Sarosh Bekir

Marcus filmed our wedding and we are really happy we chose him to do this. We were truly amazed by the quality of the sound and videos. He was very helpful finding time for us and adjusting the parts we wanted to make it perfect for us. All of this for a fair price and I will most certainly use his services again. Marcus, through Marcus TK Film, is always my number 1 recommendation for film services. Highly recommended!

Ahmed El-Feky

Fantastisk å jobbe med, de er veldig forståelige og man føler at de faktisk lytter til dine krav og de er utrolig samarbeids villige. Utrolig bra teknisk også. Anbefaler alle å bruke Marcus TK Film, utrolig flinke.