page contents
 
1221.png

INNHOLDSPRODUKSJON PAKKE 3

Med denne SOME-Pakken får du den ultimat opplevelse av engasjement hos kunder.

23 Stillbilder

I denne pakken får du stillbilder i hele 64 Megapixler som også kan brukes til det behovet du er ute etter.

 

Vi kommunisere godt med kunden og forstår bildekommunikasjon, slik at du kan vise frem visuelle uttrykk som samsvarer med kundens ønsker.

Dere får hele tiden kyndig veiledning av fotografen underveis, slik at bildene blir naturlige og at alle får fram sin beste side.

4 Korte Filmsnutter

Salgsfremmende videoer kan gi store fordeler for bedrifter og organisasjoner av alle typer. Vi i Marcus TK Film forstår oss på hva folk virkelig ønsker å se. Vi respekterer kundenes dyrebare tid, derfor betyr de første fem sekundene alt for oss.

3 Animert Logo

En logo som er animert og beveger seg, kan si mye mer enn et par ord. Benytt deg av vår gode erfaring innen animasjon av logoer for hjemmesider og sosiale medier.

Den animerte versjonen av logosymbolet kan benyttes på digitale flater som tillater film.

5 Animerte stillbilder

Statistikken fra tidligere publiserte "story-innlegg" viser til at ROI (Return of Investment" er høy når det kommer til animasjon av bilder på både Instagram og Facebook. Derfor skreddersyr vi innlegg med bevegelser til det bedriften din er ute etter. Ta en titt på eksempler under;

1 Promo-Video

Ved å lansere en ny promo video, vil klientene få en presentasjon av kjerneverdiene til bedriften de fortjener. ​

 

Vi tilbyr historier med en annen vri. Der bedriften blir sett, selv gjennom jungelen til utallige videoer der ute. Hver historie fortjener å bli fortalt, om det blir fortalt på en bra måte.